Üdülés közben néztem rá az epilátor webshopra

Csöbörből vödörbe, avagy egy borzasztó évindítás egy fárasztó évzárás után

Bár még csak az első negyedév telt el az üzleti évből, én már most rettenetesen fáradtnak érzem magam. Utoljára talán csak a karácsonyi szünet idején pihentem, bár az sem telt teljesen zökkenőmentesen. A karácsonyt megelőző őrület, hogy mindenkinek legyen ajándéka… A stressz, hogy tényleg a megfelelőt válaszd, senkit ne hagyj le a listáról, senki ne bántódjon meg… Felőrölte az idegeimet. Ehhez jött aztán a munkahelyi stressz, az év végi hajtás, hiszen a számokat el kell érni, az üzleti tervet teljesíteni kell. Még akkor is, ha az ember sokkal szívesebben hallgatna már karácsonyi zenét, vagy relaxálna egy finom mézeskalács házikó mellett.

Egy szó mint száz, az élet nem áll meg karácsony körül sem. Ráadásul ez hatványozottan igaz akkor, ha a női nemet képviseled a családban. Az ünnepeket megelőző napok valóságos rémálommal értek fel a bevásárlás-takarítás-főzés háromszögben. Nem beszélve a szentestéről. Mire odáig eljutsz, hogy 24-én este leülj az asztalhoz a szeretteiddel, hulla fáradt vagy, mert az egész napot végig dolgoztad a rengeteg készülődéssel… És ez így megy végig minden áldott élvben.

A nagy karácsonyi hajsza előtt/ után/ közben persze megy a rokonlátogatás, és mire észbe kapsz, hogy elérkezett a szabadságod utolsó napja, és a következő reggel menned kell dolgozni, gyakorlatilag arra jössz rá, hogy kidobtad a szabadságodat a francba. Egy percet sem töltöttél pihenéssel és azzal, hogy magaddal foglalkozz. Így nem csodálkozom rajta, hogy az új üzleti év negyedén túlhaladva olyan fáradtnak éreztem magam, mint egy lógó nyelvű kutya. Ezért elhatároztam, hogy kiveszek pár nap szabadságot, amit VALÓBAN magamra fordítok majd, és elmegyek valahová wellneszezni – EGYEDÜL.

Epilátor webshop – mert megérdemlem!

Így kötöttem ki egy mindentől elzárt kis wellness szállodában a Mátrában, ahol végre csak magamra figyelhetek egy pár napot. Ahogy megeresztettem az első nagy kád habos, meleg fürdővizet, és levetkőzés után tükörbe néztem, egy pillanatra meg kellett állnom. Ott álltam pőrén magammal szemben, és be kellett vallanom, eléggé ramatyul néztem ki. A szemem alatti sötét táskáknál jobban már csak az zavart, hogy nem vettem észre, mennyire szőrös vagyok – rám férne már egy kiadós epilálás.

epilátor webshop
Ti is használtok epilátort? Nektek melyik fajta vált be a leginkább?

Igen ám, de nem volt nálam eszköz – meg amúgy is olyan régi és leharcolt már szegény, hogy komolyan fel kellene néznem egy epilátor webshopra. Így amikor a fürdőzéssel végeztem, felnyitottam a laptopomat, és munka helyett felnéztem a bestmarkt.hu-ra – meglátásom szerint ez az egyik legmegbízhatóbb webáruház, ahonnan vásárolhat az ember lánya. Nem is tudom, mikor láttam ennyi szőrtelenítő eszközt egy helyen egyszerre! Azért szeretek a Bestmarkt-on körülnézni, mert mindig rendkívül nagy a választék, és így biztosan megtalálom, amit keresek. Ráadásul nagyon jó kereső funkcióval rendelkezik az oldal, ami nagyban megkönnyíti még az epilátor vásárlást is. Úgy éreztem, ilyen nehéz időszak után megérdemlek akár egy drágább készüléket is, ezért a hagyományos epilátor helyett ezúttal IPL szőrtelenítő gépet választottam magamnak. Amúgy is megelégeltem már az epilálással járó fájdalmat! Ha már epilátor webshopban kötöttem ki a pihenésem alatt, miért ne ruházhatnék be egy korszerűbb készülékre?

Én végül egy lézeres szőrtelenítő gép mellett döntöttem. Ti is használtok epilátort? Nektek melyik fajta vált be a leginkább?