Egy szállodában is lehet jó tippeket kapni

Ősz elején elutaztunk a családdal egy hétvégére a Bükkbe. Ez már nálunk hagyomány, és szerencsére így sem szűnt meg, hogy felnőttünk. Igazából a tesómmal mi is nagyon szeretjük ezeket a kis kiruccanásokat, mert ritkán tudunk így együtt lenni. Ezek pedig remek lehetőségek arra, hogy beszélgessünk és nosztalgiázzunk. Igyekszünk mindig úgy szálláshelyet választani, hogy lakosztály tudjunk bérelni, hogy együtt lehessünk, mégis el tudjunk szeparálódni. A mostani kirándulás volt talán az eddigi legjobb: az idő is még nagyon szép volt, a szállásadóink is rendkívül kedvesek voltak és az ételekre sem lehetett panaszkodni. Ezek mind nagy szavak szerintem, mert ritka az, amikor az ember tényleg maradéktalanul elégedett tud lenni egy ilyen szolgáltatással. Mindezek mellett pedig nagyon jókat kirándultunk, felfedeztük a környéket és igyekeztünk felkeresni minél több látványosságot. Rendesen fel is készültünk, ami a B terveket illeti, mert az előrejelzések rossz időt jósoltak, de szerencsére ez nem következett be végül. Szerencsére a szállodai szobánk is kifogástalan volt, ami szintén az esetleges rossz idő miatt volt kiemelten fontos. Na meg persze azért is, mert párszor már jártam úgy, hogy a szoba egyáltalán nem azt adta, amit ígért: a honlapjuk szerint egy szép tágas szobát kellett volna kapnunk, de helyette egy körülbelül 15 négyzetméteres kis szoba kulcsát kaptuk meg. Ezen még túl is tettük volna magunkat, ha nem lett volna szörnyen mocskos a szoba. És sajnos ezt szó szerint kell érteni: a szőnyegen látszottak a piszkos cipők nyomai, poros is volt, tehát elképzelhetetlen volt, hogy mezítláb akár csak rá is lépjen az ember. De mindegy is, a lényeg úgyis az, hogy a mostani családi kirándulásunkon minden a legnagyobb rendben volt, nem csak a szobával, de úgy összességében is.

Anyukám egy szállodai programon nagyon jól összebarátkozott egy nővel, Katival. Azonnal egymásra találtak, mintha már ezer éve barátnők lennének. Kati a korához képest nagyon fiatalosan néz ki, legalább 10 évet simán le is tagadhatna. És hát anyukám is nőből van, így persze, hogy felkeltette a kíváncsiságát. Tudni akarta, hogy mi a titok. És hát ki is derült, hogy egy InstanTense Plus elnevezésű szérumot használ. Ez egy olyan kozmetikum, ami a LAUMAR nevű kozmetikumok gyártásával foglalkozó cég nevéhez köthető. Székhelyük Olaszországban található, tehát ez egy olasz kozmetikai termék.

Fő célja ennek a szérumnak, a szem alatti táskák eltüntetése, illetve ugyanilyen hatékonysággal bánik el a szemeket körülvevő szarkalábakkal, de a szem alatti sötét karikáknál is látványos eredményt tud elérni. És ami a legjobb, hogy mindössze pár perc alatt kifejti a hatását és jelentős javulást lehet elérni a segítségével. Mindemellett pedig azért is egyedülálló, mert nem csak azonnali, rövid távú hatása van – bár ez is 6-10 órán keresztül tart -, hiszen, hosszan tartó használat esetén is javít a szemkörnyéki ráncok állapotán.

A tökéletes eredmény érdekében fontos, hogy a krémet a használati javaslatnak megfelelően kell felvinni a bőrre, máskülönben egy fehér porjellegű réteget fog képezni a bőrön. Illetve van még néhány dolog, ami a 6-10 órás hatást befolyásolhatja: például nem szabad olyan kozmetikumokat használni, sem a szérum felvitele előtt, sem pedig utána, amelyek olajtartalmúak. Ez ugyanis lerövidítheti a rövid távú hatást. Ám ugyanez elmondható a zsírosabb bőrről is: sajnos, akinek ilyen a bőrtípusa, annál lehet, hogy nem tart ki 10 órán keresztül, de ez nem jelenti azt, hogy nem lenne hatékony.

Anyukám ezeknek hallatán, persze egyből, mondhatni, hogy vérszemet kapott, és azonnal felkereste ennek a szérumnak a kizárólagos magyarországi forgalmazójának a weboldalát, a www.instantense.hu-t. Láttam, hogy nagyon böngészik, úgyhogy én is leültem mellé és együtt néztük. Az oldalon meg lehet nézni néhány videót, ami azt mutatja be, valódi szérum használókkal, hogy pár perc alatt milyen eredményekre is képes ez a krém. A videókban leginkább a szem alatti táskák eltüntetésének bemutatása a cél, hiszen ahogy megfigyeltem, a felvételeken szereplő hölgyek többsége ezzel a problémával küszködik. Valószínűleg ez a legnagyobb mumus, a táskás szem. Szóval, a szérumot felviszik a szemekre és egy stopperrel mérik a hatóidőt, azt a 3-5 percet. A videók kicsit fel vannak gyorsítva, hogy kevésbé legyen unalmas, de egyébként az a változás, ami ezalatt a rövid idő alatt végbemegy, így sokkal látványosabb is. Bevallom, igazán meglepődtem, amikor néztük ezeket a videókat, mert alig akartam elhinni, hogy tényleg ilyen hatással bír. Megkértük hát Katit, hogy reggeli előtt ne használja a szérumot, hadd lássuk élőben is, hogy mire képes. Az eredmény ugyanaz volt, mint amit a videókon is láttunk.

Így hát anyukám azon nyomban, szinte vetődött a mobiljáért, hogy megrendelje az InstanTense Plus szérumot. Egyébként ugyanazon az oldalon lehet megrendelni, amit már korábban is említettem. A szérum alapvetően 17.990 forintba kerül, de anyukámnak szerencséje volt, mert kedvezőbb áron tudta megrendelni, alig több, mint 14 ezer forintért. De szerintem a teljes összeg sem magas ár, tekintve, hogy egy tubusnyi szérum 60 napra elegendő, mindennapos használattal számolva. Mellesleg az akció még mindig él. A szállítás mindig ingyenes, ami szerintem egy nagy pozitívum, mert az embereknek sokszor a szállítási díj miatt megy el a kedvük a vásárlástól, mert elég magas szokott lenni, persze arányosítva. Ráadásul nagyon gyorsan meg is érkezik a termék, ugyanis a rendelést követő munkanapon már házhoz is viszik. Anyukám egy szombati napon rendelte, így erről személyesen nem tudtunk meggyőződni, de Kati igen, mert nála valóban így történt.

Annak ellenére, hogy láttuk Katin a szérumnak a hatékonyságát, azért elolvasta a vásárlói véleményeket is, és ott is sok pozitívumot olvasott. Vannak olyan vélemények is, amik nem adták meg a maximális 5 csillagot a szérumnak, de ettől talán még hitelesebb lesz az egész. Hiszen, sok olyan oldallal találkozni, ahol csak a kiváló értékeléseket teszik közzé, ami már egy kicsit kritikusabb, azokat pedig nem, de ez szerencsére nem ilyen.

Tőlünk – vagyis inkább anyukámtól – kap még egy piros pontot az InstanTense Plus, ugyanis az ingyenes és gyors kiszállítás mellett, még pénzvisszafizetési garancia is van. Eszerint, ha a tubus tartalmának a 2/3 része még meg van, és úgy érezzük, hogy nem vált be nálunk a szérum, akkor nyugodtan vissza lehet küldeni a vásárlástól számított 30 napon belül, a pénzt pedig minél előbb vissza is utalják nekünk.

Általában anyukám nem várja a hétfőket, de ez most kivétel volt. Direkt a munkahelyére rendelte a csomagot, hogy azonnal kézhez vehesse. Persze, azt gondolom mondanom sem kell, hogy amint haza ért, a blogban leírtaknak megfelelően előkészítette magát és a legnagyobb gondossággal vitte fel a szeme alá a szérumot. És hát, a helyzet az, hogy elképesztően boldog volt. Bár, én nem láttam nagy változást – hiszen még nincs is ötven -, nekem anyukám mindenhogy gyönyörű.

szem alatti táskák eltüntetése