A kollégák ajánlották a legszuperebb bababoltot

Régóta akartam már gyermeket, de nehezen talált rám a szerelem, és a gyermekáldásra is várnunk kellett sajnos. A panzióban, ahol dolgozom, a munkatársakkal nagyszerű baráti közösséget alkotunk, így hatalmas volt köreikben is az öröm, amikor bejelentettem a nagy hírt. Mióta GYES-en vagyok, hiányoznak, épp emiatt napi szinten tartjuk a kapcsolatot, és várnak vissza.
Olyan jó a kapcsolat néhányukkal, hogy rengeteg gyermeknevelési, babákkal kapcsolatos kérdésben is számíthatok rájuk. A minap például elpanaszoltam, hogy borzasztó nehéz megoldanom a bevásárlást a férjem nélkül napi szinten, és a babaholmik nagyon drágák, nehéz egy helyen, jó áron beszerezni őket.

Tapasztalataiknak köszönhetően gyorsan segítséget nyújtottak. Küldött egy oldalt, ahol könnyedén, ide kattintva meg tudok rendelni mindent egy helyről. Korábban nem hallottam még a Lord Shopról, de elsőre is szimpatikus volt már. Ez egy széles választékot kínáló online bababolt, ahol pici babáknak, és kicsit nagyobb gyermekeknek is vannak megfelelő termékek. Testápolással, sérülések kezelésével, tisztálkodással kapcsolatos árucikkek egyaránt elérhetőek a webshopjukban.

Az oldal nagyon áttekinthető. A termékek kategóriákra vannak osztva, így könnyű megtalálni, amit éppen keresek. Minden kategóriában többfajta márka is megtalálható, így nem kell lemondanom az eddig megszokottakról. Ami meglepett, hogy nagyon jó áron lehet itt vásárolni. Sok terméknek olyan az alap ára, mint máshol az akciósnak. Ez kifejezetten előnyös, ugyanis egy gyermek rengeteg kiadással jár, és minden ponton megragadom, ahol spórolni lehet.
Végül, ahogy végignéztem a webshopot, telepakoltam a kosaram. Belekerült minden, amire egy anyukának szüksége van: popsikrém, popsitörlő, pelenka, babafürdető. Ezek után, amikor láttam, hogy mennyire alacsony a megszokotthoz képest a végösszeg, úgy döntöttem, beszerzek még néhány előkét és babaholmit. Nagyszerű, hogy mindent megtalálok egy helyen!

Végül már csak le kellett adnom a rendelést. Könnyű volt a folyamat, telefonról sem okozott gondot kivitelezni. A végösszeget kifizettem bankkártyával, hogy ne kelljen bajlódnom majd a készpénzzel, amikor megérkezik a futár. Örültem, hogy van erre opció, és annak még inkább, hogy az egyik legbiztonságosabb felületet használják a webshopban erre a célra.
A csomagom gyorsan kihozták, nem hittem volna, hogy ilyen hamar feldolgozzák a rendelésem. A rendelt termékek minősége kifogástalan, mind pont olyan, mint amit elvártam.

Igazán nagy segítség, hogy ezeket a bevásárlásokat el tudom intézni itthonról, a kényelmes fotelből akár annyi idő alatt is, amíg a pici alszik. Sokkal kényelmesebb, komfortosabb, és őt sem kell magammal cipelnem a tömegbe napi szinten, hogy minden legyen itthon.
A Lord Shop linkjét el is mentettem, hogy ide kattintva bármikor, néhány perc alatt el tudjam intézni a bevásárlást az egyik legszuperebb online bababoltban.