A kisbabánkkal nyugodtan élvezhettük a hétvégét

A családommal úgy döntöttünk, hogy hétvégén elmegyünk egy kicsit kikapcsolódni Egerbe. Nem ez lesz az első alakalom, hogy ellátogatunk ebbe a mesebeli városkába és mindig ugyanabba a panzióba járunk. Azonban most ez még is más lesz, mint az eddigi alkalmak, mert most Flóra is velünk jön, a négy hónapos kislányunk.

Szerencsére nagyon nyugodt kis baba, így nem kellett aggódnunk azon, hogy megzavarja a többi vendég nyugalmát a panzióban. Legalábbis eddig, mert pont most kezdtek el kinőni a fogai, amit elég rosszul viselt. Szerettünk volna elmenni a hétvégén, de elgondolkodunk, hogy talán vissza kéne mondani a szállást, mert nem akartuk, hogy a többi vendég pihenését babasírással koronázzuk meg. Különben is, így mi sem tudtunk volna kikapcsolódni. Már majdnem jeleztük a panziónak, hogy lemondjuk a szállást, de kitaláltunk valamit.

A feleségem kutakodott a neten valami megoldás után, és sikerrel is járt. Egy internetes patika Baba-mama szekciójában rátalált egy kiváló készítményre, ami alkalmas arra, hogy a fogínyfájdalmakat enyhítse. Azonnal rendelt is belőle. Regisztrálhatott volna az oldalra is, de ezt most kihagyta, ugyanis itt vendégként is van lehetőség a termékek vásárlására. Kiváló lehetőség azoknak, akik nagyon sietnek, vagy csak nincs kedvük a regisztrációval foglalkozni. Persze számost előnye van annak, ha az ember végighalad a regisztráció folyamatán. A terméket futárszolgálaton keresztül kaptuk meg, és utánvétellel fizettünk.

Magáról a termékről is szeretnék beszélni, ugyanis kiválóan működik. Ez egy olyan gél, ami a természetes hatóanyagainak a segítségével eléri, hogy a babák és a kisgyermekek fogzási tüneteit nagyban mérsékelje. A fogzás okozta ínygyulladást és ínyfájdalmat képes annyira lecsökkenteni, hogy azt alig, vagy egyáltalán ne érezze a kisbabánk. Ezt tapasztalatból mondhatom, ugyanis Flóra abbahagyta a sírást, miután elkezdtük a fogínyét bekenni vele. Ennek a terméknek hála, végre visszatértek a nyugodt éjszakáink.

A készítményben található veleriana, ami a fájdalomcsillapításért felel. Ezen kívül propolist és kamillát is tartalmaz a gél, amiknek a gyulladás enyhítését és a fogínyek fertőtlenítését köszönhetjük.

A feleségemmel nagyon megnyugodtunk, mikor a termékleírásban ott szerepelt, hogy semmiféle szintetikus fájdalomcsillapító nem található a termékben. Ez nagyon fontos, hiszen ez egy kisbabáknak szánt gél, ráadásul a gyomorba eljutva sem okoz semmiféle panaszt a babáknak, így nyugodtan lehet alkalmazni, naponta többször is.

A fogakat is óvja a termék, hiszen teljesen cukormentes. Ugyanakkor az íze kifejezetten kellemes, így a baba sem fog ellenkezni.

A patika Baba-mama termékei közül ez csak egy a sok közül. Mindegyikről elmondható, hogy biztonságosak és nagyon hatékonyak. Ezen felül még a pénztárcánkat is kímélhetjük, ha innen rendelünk, hiszen itt rengeteg különböző akció vár ránk.