Én ajánlottam a RackingLogot a panzió tulajdonosának, ahol megszálltunk

Nyáron egy nagyon kedves, családias panzióban szálltunk meg, nyaralásunk alkalmával. A barátaimmal néhány éve határoztuk el, hogy végre ideje megismerkedni az országunk látványosságaival is, miután voltunk már közösen egy csomó helyen: Rómában, Párizsban, egyszer még az Egyesült Államokban is.

Legutolsó alkalommal, mint azt említettem is, egy rendkívül barátságos panzióban sikerült szállást foglalnunk. Egy családi vállalkozásról volt szó, a fiatalok programokat rendeztek és karban tartották az épületeket, míg a szülők az üzletet vitték – az anyukának volt ilyen irányú képzettsége.

Mi pont egy olyan időszakot kaptunk ki, mikor viszonylag kevesen voltak, így sikerült összebarátkozni a tulajdonosokkal. Így tudtuk meg, hogy az itteni ételeket, amelyeket előre lehetett megrendelni, pont azért kell megrendelni, mert jelenleg még nem főznek helyben, hanem az egyik helyi étteremből hozzák, ellenben most azt tervezik, hogy kibővítik a helyet, mivel elég nagy igény volt a meleg ételekre, kialakítanak egy konyhát és egy raktárhelyiséget is, épp csak azt nem tudják eldönteni, milyen polcrendszer vásároljanak.

Szerencsére én nem is olyan rég tájékozódtam a témában, mivel a szüleim is pont most bővítették ilyen irányba a vállalkozásukat: egy új üzletet nyitottak Budapesten, ehhez pedig nyilván raktárhelyiség is kellett. Mondtam, hogy szívesen megkérdezem apukámat, honnan vásároltak ők. Házigazdáink szívesen fogadták ajánlatunk.

Mint kiderült, apuék a RackingLogtól vásároltak fém polcokat. Apu mondta is, hogy mindenképp a fém polc az, amit ajánl, főleg egy olyan raktárhelyiségbe, ahol élelmiszereket terveznek tárolni. A mindenféle élelmiszer ugyanis könnyen kiborulhat, kiömölhet, ami rossz hatással lehet a fából készült polcokra. Nekünk például egyszer felrobbant egy sörös doboz a spájzban, és a fa polcokról azóta sem lehetett leszedni semmivel.

E-mailben küldte át a vállalkozás weboldalát, ahol bővebb információt lehet találni a fém polcokkal kapcsolatban, meg úgy egyébként is a RackingLogról, ha igazán érdeklődnek. Vagy legalábbis ez alapján el tudják dönteni. Az édesapám e-mailjét továbbítottam is nekik, nagyon megköszönték és azonnal rá is néztek az oldalra.

Azt, hogy végül valóban a RackingLogtól rendeltek salgó polcrendszert már csak egy e-mailből tudtam meg, amit írt nekem a tulajdonosok lánya, megköszönve a tippet, amit adtunk nekik, ugyanis nagyon elégedettek voltak a szolgáltatással, ahogy a polcrendszerrel is. Apa mondta, hogy ezen nem csodálkozik, ők is nagyon elégedettek voltak, nem is győzi ajánlani, ha valaki épp ilyesmiben gondolkodik, sőt, ők épp azt tervezik anyával, hogy az otthoni spájzban is ki fogják cserélni a polcokat fém polcokra, és értelemszerűen a RackingLogtól vásárolnának.

A panzió tulajdonosai pedig várnak minket vissza sok szeretettel, és azt beszéltük, hogy tavasszal el is látogatnánk a családdal, ugyanis nagyon kíváncsiak a helyre, amiről olyan sok jót meséltem, én meg arra, hogy a remek programokon túl milyen szuper kajákat tudnak majd felkínálni.