Amikor a fűtési rendszer téli álmot alszik

Tizedik éve, hogy üzemeltetek egy panziót Pest megyében. A szállás az elmúlt években szép fejlődésnek indult. Volt egy nagyobb felújítás, kicseréltük az ablakokat, kifestettünk, a bútorokat is lecseréltük, ahogy fűtésrendszert is. Így már a hallban termosztáttal tudjuk szabályozni a hőmérsékletet. Vannak visszatérő vendégeink, akikkel nagyon jó kapcsolatot ápolunk, de amióta egyre több pozitív értékelést kapunk a különböző netes szállás foglalós oldalakon, jó formán duplájára növekedett az új vendégek száma. Mivel közel vagyunk Budapesthez, ezért a téli időszakban is eléggé magas a foglaltság. Szerencsénk van ezzel az Adventi vásárral, minden évben nagy az érdeklődés.

Fontos, hogy gyorsan reagáljunk az egyes meghibásodásokra

Történt egyszer tavaly decemberben, hogy épp a hallban beszélgettem egy vendéggel, amikor kezdtem érezni, hogy egyre hűvösebb van. Eléggé cudar idő volt kint, gondoltam kicsit feljebb tekerem a termosztátot. Ahogy haladtam a kapcsoló felé és próbáltam ráfókuszálni a kijelzőre, egyre rosszabb érzés fogott el. Mikor odaértem, láttam, hogy a számok csak villognak és egy nagy piros hibajelző fény is kigyulladt. Tehát a kazán nem működik és a termosztát bekrepált. Kint röpködnek a mínuszok, és ha nem cselekszünk gyorsan, akkor bent sem lesz rózsásabb a helyzet. Gyorsan beírtam a telefonomba, hogy: Fűtésszerelés Budapesten és Pest megyében és rákattintottam az első linkre, ami felugrott. Így kerültem vizgazfutesszerelo24.hu oldalára.

Gyors segítség a nap bármely szakaszában

Az első két információ, ami feltűnt, hogy 0-24-es ügyeletben dolgoznak és akár 1 órán belül kiérnek, pont elég volt ahhoz, hogy máris tárcsázni kezdjem a megadott számot. A vonal végén egy idősebb férfihang szólalt meg, aki néhány alapvető kérdés után biztosított róla, hogy nem kell megijedni, nincs nagy baj, de azonnal indulnak, mert estére nagy fagyot ígértek a meteorológusok és így már valóban SOS a helyzet. Valóban nagyon hamar megérkeztek, de addigra már láttam, hogy néhány vendég eléggé didereg és volt, aki fent hagyta a sálat is.

Az én termosztátomnak alapesetben mérni kellene a beállított hőmérséklet alsó és felső határát és ennek megfelelően kell elindulni a kazánnak. Kiderült, hogy a hőérzékelő szenzor meghibásodott és így a készülék folyamatosan hibás hőmérsékletet észlelt így történhetett az, hogy amikor 25 fok alá csökkent a benti hőmérséklet, a kazán még vígan szunyókált. Szerencsére a kiérkezett szakember nagyon gyors és profi munkát végzett. Hamar elhárította a problémát és 1 óra múlva már érezhetően melegedni kezdett a levegő.

Válaszd mindig a legjobbat

Ha bárkinek szüksége lenne fűtésszerelésre Budapesten és Pest megyében, akkor nyugodt szívvel ajánlom a vizgazfutesszerelo24.hu oldalt, mert valóban profi szakemberek dolgoznak náluk. Fűtésszerelésen kívül még foglalkoznak: gázszereléssel, duguláselhárítással, és vízvezeték szereléssel. A több, mint 30 éves tapasztalat bizonyítja, hogy helyük van a szakmában és nem érdemes mondva csinált szerelőkkel elvégeztetni a munkát, mert a végén, nagyobb fejfájást tud majd okozni, mint gondolnánk. Az oldaluk egyébként meglehetősen informatív. Ha van egy kis ideje az embernek érdemes szétnézni az egyes aloldalakon, mert nagyon sok részletet megosztanak a különböző szerelési típusok között, a meghibásodásokról, illetve arról, hogy egyes esetekben mit csináljunk, vagy éppen mit nem, vagy milyen szakembert érdemes hívni.

Ebben az évben még szintén igénybe vettem a segítségüket, amikor a néhány mellékhelyiségben duguláselhárításra volt szükség. Ezúttal is nagyon gyorsan és szakszerűen végezték el a munkájukat. Panzió tulajdonosként, fontos, hogy jó szakemberekkel vegyem körül magam, hogy a lehető legjobb minőséget tudjam én is biztosítani a vendégeimnek.