Páros masszázs tette felejthetetlenné a panziós nyaralásunkat!

karmathaimasszazs.hu/paros-masszazs

Tavaly nyáron úgy döntöttünk, hogy egy kisvárosi panzióban eltöltünk párommal egy romantikus hetet, közel a fővároshoz. A panzió kiválasztásával nem volt gond, viszont a programokkal annál inkább. Hamar rájöttünk arra, hogy eléggé unatkozni fogunk, ha nem találunk ki minden napra egy kis különleges programot, amire otthon amúgy nem lenne lehetőségünk. Így jött szóba a Karma Thai Masszázs szalon és a karmathaimasszazs.hu/paros-masszazs oldal.

Mindig is ki szerettem volna próbálni a páros masszázst, de sosem volt olyan partnerem, aki ki szerette volna ezt próbálni velem. Azonban úgy éreztem, hogy a párom megfelelő lesz, így felvetettem neki ezt a gondolatot, és szerencsére imádta az ötletet! Szerette volna, ha mesélek róla többet, de nem nagyon voltam tájékozott a témában, így felütöttem a karmathaimasszazs.hu/paros-masszazs oldalt, hogy adjon nekem egy kis eligazítást. Nem kellett csalódnom, minden fontos információt megtaláltunk egy helyen.

Szerencsére részletesen fel van tüntetve minden, amire csak szükségünk lehetett. Kiderült, hogy lehetőség van olajos, illetve száraz masszázsra is, illetve azt is megtudtuk, hogy teljes szinkronban mozognak a masszőrök kezei, hogy mindent egyszerre élhessünk át a párunkkal. Azért is annyira szimpatikus nekem a páros masszázs gondolata, mert így egyszerre tudunk feltöltődni, egyszerre energizálódunk, nem kell várni addig, amíg egyikünk bemegy vagy kijön, minden egyszerre történik. Egy időben tudunk ellazulni és ugyanazokat a mozdulatokat és érzéseket fogjuk tapasztalni, ugyanakkor. Ez egy nagyon bensőséges és varázslatos közös élmény lehet egy pár számára, és mivel nekem nagyon pozitív tapasztalatom volt a Karma Thai Masszázs szalonnal, így mindenkinek ajánlom.

A karmathaimasszazs.hu/paros-masszazst-t böngészve az árakat is megtaláltam, nem csak a jótékony hatásokat és a masszázs menetét. A 60 perces tradicionális thai masszázs, tehát száraz masszázs ára 17 900 Ft, 60 perces olajos masszázs ára pedig 20 720 Ft. Nagyon szuper árnak tartom ezeket, de ami még jobb, hogy gyakoriak az akciók az oldalon, így 20%-os kedvezmény volt érvényes az árakra. Bárkinek megérné!

Végül az olajos masszázs mellett döntöttünk, és egyáltalán nem bántuk meg, sőt! Igaz, hogy a nyaralás alatt csak egyszer mentünk el masszázsra, viszont azóta függővé váltunk, havi egyszer biztosan meglátogatjuk a Karma Thai masszázs stúdiót, hogy kicsit feltöltődjünk a hosszú munkanapok után. Javaslom minden romantikára vágyó párnak, hogy mentse el a karmathaimasszazs.hu/paros-masszazs oldalt, hiszen így nem csak mindig szem előtt van a lehetőség, de az akciókat is követni tudják!