Székhelyszolgáltatást bérelni olyan, mint egy jó albérletet találni

De tényleg, mennyire kézenfekvő hasonlat, nem?! A székhelyszolgáltatás bérlése pontosan olyan, mintha egy remek albérletet találnánk hosszú távra, természetesen ennek megfelelően kedvező áron. Ezen rengeteg dolog múlik. Mennyire tönkre tudja már tenni a meghitt nyaralást, ha a szállás nincs rendben?! Vagy ha a hirdetésben szereplő albérlet, amit vidékről felköltözve látatlanul veszünk ki élőben mégsem olyan barátságos, mint a képeken, mert a tulaj megfeledkezett említést tenni a soklábú lakótársakról. Szóval szerintem abban nincs közöttünk nézetkülönbség vagy egyet nem értés, hogyha azt mondom, hogy a székhelyszolgáltatáson is legalább olyan sok múlik, mint egy szálláson, vagy albérleten.

Ezért ha épp székhely kellene egy cégalapításhoz, vagy új székhelyre volna szükség és így céget kellene módosítani, akkor a szekhelyszolgaltas24.hu weboldalt érdemes feljegyezni. Itt ugyanis két olyan székhelyszolgáltatás csomag közül lehet választani, amik abszolút remek alternatívát kínálnak a vállalkozások számára függetlenül attól, hogy milyen méretű cégről van szó. A szolgáltatás díja attól függően változik, hogy melyik székhelyre tartanánk igényt, ugyanis több lehetőség közül is lehet választani.

Az olcsóbbik eset azt jelenti, hogy a budai és a pesti székhely között kell választanunk, hogy hová szeretnénk bejegyeztetni a cégünket. Ennek az ára 6 plusz egy ajándék hónapnyi bérlést foglal magába és minden más ilyenkor szokásos egyebet. Ezek közé tartozik, hogy kikerül a cégtábla a címre, átveszik és továbbítják helyettünk a leveleket és üzeneteket, mindent szkennelnek és elemaileznek, tehát nekünk nincs dolgunk ezekkel a kötelező körökkel. Ezért pedig 29 900 forintot kell fizetni, plusz áfát.

A drágábbik verzió egy újlengyeli székhely lehetőséggel jár. Újlengyel egy kisebb település Budapesttől nem messze, ám nem ez az, ami drágábbá teszi a szolgáltatást, hanem az, hogy itt nem kell a helyi hatóságnak iparűzési adót fizetni. Ez bizonyos cégeknek, bizonyos tevékenységi körök esetében akkora könnyedséget tud jelenteni, hogy gondolkodás nélkül jobban megéri kifizetni a magasabb bérleti díjat, mintsem az IPA-t. Itt is járnak ugyanazok a szolgáltatások, mint a fővárosi címek esetében. Az pedig a budapesti székhelynél is igaz, hogy lehetőség van a tárgyalók igénybe vételére, amennyiben szükséges. Ezek pedig nagyon kedvelt helyeken találhatók a városban, könnyű megközelítési lehetőséggel. Tehát, ez a szolgáltatás szintén 6+1 hónapra 39 900 Ft + ÁFA összegért cserébe vehető igénybe.

Itt jöhet jogosan az a kérdés, hogy jó, de mikor melyiket érdemes igénybe venni? Nos, én azt gondolom, hogy ehhez a legjobb egy profi segítségét igénybe venni és megkeresni egy tanácsadót, vagy könyvelőt. Ők az aktuális szabályokkal és lehetőségekkel tisztában vannak és ezért a legjobb opciót tudják tanácsolni. Első körben azokat fogják végig beszélni az érdeklődőkkel, hogy milyen formában volna érdemes elkezdeni a vállalkozást, annak alapján, hogy milyen bevételre és költségekre számítanak éves szinten. Ebből lehet tulajdonképpen minden továbbira következtetni.

Ugyan remélhetőleg már a vírus végét járjuk és lassan kinyit minden és visszaáll az élet megszokott rendje, azért az sem hátrány, hogy ennél a szolgáltatónál online van lehetőség elintézni a székhelyszolgáltatás megkötését és egy órán belül akár már boldog “lakói” lehetünk az adott címnek. Úgyhogy ha számít a gyorsaság, akkor a szekhelyszolgaltatas24.hu csapata az egyik legjobb választás. Ha a további előnyök is érdekelnének benneteket a székhelyszolgáltatással kapcsolatban, akkor látogassátok meg a webolalukat, amit már említettem korábban, vagy keressétek őket telefonon, hiszen ott is gyorsan tud menni az eszme csere.