A csőtörés majdnem tönkretette a pihenésünket

Télen a családdal mindig elutazunk a kedvenc vidéki panziónkba kikapcsolódni. Lassan öt éve rendszeresen visszatérő vendégeknek mondhatjuk magunkat. Az első alkalommal annyira kedvesek voltak ott hozzánk, hogy már akkor eldöntöttük, hogy ide többször is el fogunk látogatni még a jövőben. Arról nem is beszélve, hogy milyen szép, festői tájon helyezkedik el az a szállás. A feleségemmel a munkánk rendkívül stresszes, így évente mindenképpen szükségünk van legalább egyszer arra, hogy itt egy kis lélegzetvételhez juthassunk. Innen mindig úgy térünk haza, hogy szinte teljesen újjászülettünk.

Természetesen nem csak mi fedeztük fel magunknak ezt a fantasztikus helyet és mások szemében is nagyon népszerűnek mondható. Ezért mindig jó előre kell szállást foglalnunk itt, hogy eljuthassunk ide. Legutóbb is így történt, de nagy szerencsétlenség ért minket az utazás előtt két héttel, ugyanis teljesen elázott a ház földszinti része. Természetesen ez már önmagában sok idegeskedéssel járt, de így ráadásul még a vidéki kiruccanásunk is veszélybe került.

Azonban mindezt szerencsésen sikerült elhárítani. Egy barátunk ajánlotta azt a vízszereléssel foglalkozó csapatot, akiknek a jelmondata az, hogy SOS vízszerelés Budapesten és Pest megyében. A weboldaluk látogatásával kezdtem a procedúrát. Szerencsére egy nagyon profi weblapról beszélhetünk az esetükben, mert itt minden információt kézhez tudtam kapni. Mivel tudtam, hogy jó eséllyel csőtörésről van szó, ezért örömmel láttam, hogy ezzel is foglalkoznak. A szolgáltatásaik között egyébként megtalálhatjuk a vízszerelést, a csatornázást, a csatornakamerázást, duguláselhárítást és a fűtésszerelést is. Én a csőtörés menüpontra kattintottam rá, ahol egy nagyon részletes leírást találtam a témában. Itt arról is szó esett, hogy milyen intő jelekre érdemes oda figyelni, amikre ha oda figyelünk, még a nagyobb baj előtt korrigálható a vezetékrendszerben fellépő hiba. Sajnos én ezekre nem figyeltem oda, ezért történt az, hogy a padló már tiszta víz volt.

SOS vízszerelés Budapesten és Pest megyében

Ennek a társaságnak az egyik nagy erőssége a sok közül az, hogy akár egy vagy két órán belül is el tudnak jutni az ügyfelekhez, ha igazán sürgős esetről van szó. Mondanom sem kell, hogy nálunk ez a helyzet állt fent, így természetesen SOS szolgáltatást kértem. Egyébként éjjel és nappal is nyugodtan fel lehet őket keresni, mert bármikor elérhetőek a honlapjukon megadott telefonszámon. Sőt, ha szeretnénk, a hibabejelentést online is megtehetjük, amit követően visszahívnak minket. Csak annyi a dolgunk, hogy megadjuk a nevünket, a telefonszámunkat és az email címünket. A weboldalon továbbá részletesen fel vannak sorolva azok a Pest megyei települések is, ahova kiszállnak, ha baj van. Alapvetően elmondható, hogy Budapestet és Pest megyét teljesen lefedik, ahova szerencsére mi is bele tartoztunk.

Miután felhívtam telefonon őket, másfél óra múlva már hallottuk is a csengőt. Számomra már ez is hatalmas pozitívum volt, mert eddig hasonló esetben soha nem jöttek még ki hozzánk ilyen hamar mások. Látszik, hogy ez a brigád komolyan veszi az SOS vízszerelés Budapesten és Pest megyében jelmondatot. Azonnal felmérték a problémát. Mivel elég nagy volt a baj, így nyílván nagyobb munkaidővel kellett számolni. Cserébe rendkívül alaposan álltak hozzá a javításhoz. Szinte tapintható volt az a szakértelem, profizmus és tapasztalat, ami a kiérkező szerelőket jellemezte. A végeredmény ennek köszönhetően kifogástalan lett. El is mentettem a weboldalukat, mert én már csak őket szeretném hívni a jövőben, ha hasonló problémák merülnének fel.