Egy panzióban nem csak pihenni lehet

Nagyon szeretek kirándulni és amikor az idő is engedi, akkor nagyon szívesen megyünk akár több napra is. Ilyenkor általában panziókban szoktunk megszállni. Nagyon kellemes ezeken a helyeken a légkör és a személyzet is sokkal közvetlenebb, mint például egy szállodában. Ennek köszönhetően pedig szerencsére rátaláltam a Kelemed Plasztikára. Az egyik személyzet ajánlására kerestem rájuk az interneten. Ő nagyon elégedett volt velük. Neki mell plasztika kapcsán volt tapasztalata a Kelemed Plasztikával, nekem viszont visszértágulat miatt lenne szükségem rájuk. Miután megnéztem az oldalukat nem is volt kérdés, hogy őket szeretném megbízni a műtét elvégzésével.

A honlapjuk nagyon informatív, rengeteg hasznos és fontos információ megtalálható, amire csak kíváncsi lehet egy leendő páciens. Minden egyes beavatkozásról részletesen lehet olvasni, hogy milyen vizsgálatokon kell részt venni a beavatkozás előtt, hogyan zajlik a műtét, milyen szövődményei lehetnek, mennyi a felépülési idő és mire kell ez idő alatt figyelni, illetve a legtöbb műtét eredményéről még képeket is lehet nézni, így azt is megtudhatjuk, hogy ilyen téren mire számíthatunk. Az oldalon korábbi páciensek véleményét is megtaláljuk. Nekem sokat számítanak az ilyen vélemények, hiszen szerintem nem mindegy, hogy az embereknek milyen tapasztalataik vannak. Minden szolgáltatás igénybe vétele előtt el szoktam olvasni a véleményeket, így ez most sem volt másként. Nagyon sok pozitív véleményt lehetett olvasni róluk, így egy kicsit megnyugodtam. Ugyan, a recepciós hölgy nagyon ajánlotta a Kelemed Plasztikát, mégis jobban örülök annak, ha több ember tapasztalatát is elolvashatom.

A weboldalról megtudhatjuk azt is, hogy a sebész főorvos, Dr. Kelemen Ottó milyen tapasztalatokkal rendelkezik. Ez nagyon hasznos tud lenni, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy egy olyan orvos kezébe adjuk az irányítást, aki már rendelkezik kellő tapasztalattal vagy még csak nem rég kezdte. Egy tapasztalt orvos általában jobb választás tud lenni, hiszen több mindent látott már és jó eséllyel jobban tudja kezelni a váratlan helyzeteket. Itt megtudhatjuk azt is, hogy milyen iskolákat végzett, hol dolgozott korábban és azt is, hogy mely területen szerzett nagyobb tapasztalatot. Az oldalon videók is találhatóak a főorvossal, így még jobban megismerhetjük őt. Ez sok ember számára könnyebbséget jelent, hiszen már az előtt kapnak egy képet róla, hogy személyesen találkoztak volna.

A klinika magas színvonalt képvisel, így csak prémium minőségű anyagokkal dolgoznak. Ennek köszönhetően az implantátumok, töltőanyagok és a gyógyászati segédeszközök is mind a legjobb minőséget képviselik. Ha te is azt várod el, hogy egy magánklinika a legjobbat nyújtsa számodra mindenből, akkor a Kelemed Plasztikát érdemes választani. Nem csak azért, mert prémium anyagokkal dolgoznak, hanem azért is, mert náluk a páciens az első. Úgy vélik, hogy a gondosság és a szakártelem eredményezi a páciens biztonságot. Ha számodra is szimpatikus ez a megközelítés és egyet tudsz vele érteni, akkor mindenképp ajánlott részt venni egy személyes konzultáción. Erre jelentkezhetsz a honlapon keresztül a konzultációs kérdőív kitöltésével vagy pedig telefonon is bejelentkezhetsz hozzájuk.

Amennyiben érdekelnek a sebészeti és az egészséggel kapcsolatos hírek, érdekességek és újdonságok, akkor a blog cikkeiket is tudom ajánlani. Én nem egyet elolvastam és bátran állíthatom, hogy nagyon érdekesek és teljes mértékben közérthetően vannak megfogalmazva, így nem kell érteni az orvosok nyelvén, sőt még latinul sem ahhoz, hogy megértsd ezeket a cikkeket. Ez egyébként a honlapjukra is igaz, hiszen minden információt próbálnak a legérhetőbben és legegyenesebben átadni.

Ha szimpatikus amit eddig olvastál a Kelemed Plasztikáról és neked is a visszértágulat, vagy egyéb beavatkozás miatt szükséged van egy megbízható sebészre, akkor csak ajánlani tudom őket. Ha még csak nézelődsz, akkor is érdemes lehet elolvasni a hasznos információkat az oldalukon.