A kikapcsolódás alatt jött szuper ötlet

Neked volt már olyan, hogy egy hétvégi kikapcsolódás során jött meg a legjobb ihlet?

A múlt hétvégét a párommal egy nyugodt kis panzióban töltöttük, és próbáltunk kikapcsolódni. Nagy szükségünk volt erre, ugyanis sűrű és tennivalókkal teliek voltak az elmúlt napjaink. Az egyik délután viszont beugrott egy ötlet. Mi lenne, ha felfrissíteném a weboldalamat? Mi lenne, ha folytatnám azt a vállalkozásomat amit korábban félbehagytam? Valamiért nagy késztetést éreztem arra, hogy visszatérjek hozzá. Ahhoz viszont, hogy újból belevágjak, erős online jelenlétre lenne szükségem, ehhez pedig egy nagyon jó weboldalra is szükség van. Amikor elmeséltem ezt a tervemet a páromnak, nagyon támogató volt és utána is kérdezett a barátainál, hogy ismernek-e valakit, aki profin megtudná tervezni és csinálni a weboldalamat. Kis idő múlva meg is érkezett az első ajánlás. A Keresőben Első csapatát ajánlotta egy barátja. Gyorsan rájuk is kerestem. a honlapjuk nagyon megnyerő és tele van információval. Első ránézése nagyon szimpatikus volt.

Tetszett, hogy minden fontos lépésről és dologról írnak, amire kíváncsi lehet az olvasója a honlapnak. Kifejezetten tetszett, hogy véleményeket is megjelenítenek az oldalukon, így arra már nem kell külön rákeresni, egy helyen megvan minden. A legfontosabb, amit magukról írnak az az, hogy ők tudják, hogyan kell a weboldalra látogatóból ügyfelet csinálni. Tudják, hogy milyen eszközökkel kell megszólítani a honlap célközönségét úgy, hogy vásárlók/ügyfelek legyenek később. Ez számomra egy fontos szempont volt, hiszen ki ne akarná ezt? Mindenki arra vágyik, hogy ha már rendelkezik egy weboldallal, akkor az dolgozzon is neki, ne csak úgy legyen.

Mivel nagyon tetszett ez a gondolkozásuk, és egyet tudtam érteni azzal, hogy egy weboldalnak az ügyfélszerzés az egyik fő feladata, így nagy reményekkel nézelődtem tovább az oldalon.

A keresobenelso hu nem sablonokkal dolgozik, és nem unalmas weboldalakat készít. Személyre szabott, egyedi és a célközönséget megszólító honlapokat készítenek. És még arra sem hagynak esélyt, hogy valaki kételkedjen ebben. Ugyanis az oldalukon 10 referencia weboldalt is bemutatnak. Ezeket meg lehet nézni, és a saját szemével döntheti el mindenki azt, hogy tetszik- e neki, vagy sem. Miután megnéztem néhány általuk készített weboldalt, elkezdett bennem megfogalmazódni az a gondolat, hogy őket bízzam meg a weboldalam elkészítésével.

Nagyon tetszettek az eddigi munkáik. Mivel a weboldalakhoz egy rövid leírás is szerepelt, hogy honnan indultak az adott céggel, mi volt a cél és ezt hogyan érték el, így saját magam is el tudtam dönteni azt, hogy szerintem jól oldották-e meg, persze csak laikus szemmel.

Ami pedig szintén alátámasztotta azt, hogy nem sablonnal dolgoznak, azok az oldalon található kérdések voltak. Tíz kérdést is feltesznek annak érdekében, hogy egy olyan weboldalt tudjanak létrehozni, ami valóban tükrözi a vállalkozást és a kitűzött célokat eléri. Ilyen kérdésekre kell gondolni, mint például: mi a weboldal célja, milyen színekkel képzeled el, ki a célközönsége a weboldalnak/vállalkozásnak, szeretnél-e Google Ads és Facebook kampányokat, milyen felépítést szeretnél, illetve milyen tartalom jelenjen meg az oldalon. Ezek valóban csak azt segítik, hogy az ügyfél elképzelései alapján tudjon elkészülni egy olyan weboldal, ami még ügyfeleket is hoz, nem csak szép.

És ami még plusz pont volt nálam az az volt, hogy a munka minden lépését leírják. Ennek köszönhetően, ha együtt fogunk dolgozni, pontosan tudhatom azt, hogy éppen hol tart a weboldalam a készítésben és mennyi van még hátra belőle. És ami még szintén fontos és pozitív, hogy nem hónapokat kell várni arra, hogy elkészüljön, hanem a keresobenelso hu csapata akár hetek alatt is megtudja csinálni a tökéletes weboldalt.

Így, ha nálad is szempont az, hogy egy ütős weboldalad legyen, ami nem csak látogatókat hoz hanem ügyfeleket is, akkor nézz rá nyugodtan a keresőben Elsőre. Hátha neked is tudnak segíteni.