A tökéletes csapatépítő szállás

A kollégáimmal minden évben szervezünk különböző csapatépítő alkalmakat, hiszen a mindennapokban való könnyed közös munka érdekében fontos, hogy jó lehet a csapat kohézió. Épp ezért mindig nagy sikere van a dolognak, most is csak bedobtam annyit, hogy kéne segítséget hova menjünk és mit csináljunk és ők már jöttek is a csapatépítő program ötletek. Szóba jött például erdei túra és kulcsosházban alvás, valaki bedobta ötletnek a kalandparkot, valaki erre rákontrázott, hogy akkor már lehetne egy ilyen újabb trambulinpark is. Aztán volt még a szokásos “menjünk el gokartozni” kezdetű, volt aki csak szimplán amellett kampányolt, hogy egy hotel konferencia termében tartsuk meg az egészet. És ekkor jöttem én a mindent elsöprő ajánlattal.

Találtam a neten egy balatoni céget, akik vitorlás csapatépítőket szerveznek mindenféle méretű társaságoknak. Imádom a vizet és a vizes programokat, szóval nem volt meglepő, hogy rögtön ráugrottam. Hál’ istennek a többieket se kellett félteni, valakit az hozott lázba, hogy megtanulhat kicsit vitorlázni, valakit a versengés lehetősége a hajók között, valakit meg az, hogy vihetünk magunkkal SUP-ot (stand up paddle) is. Szóval végül természetesen nyert az én tervem. Béreltünk 3 hajót és szépen átvitorláztunk Siófokról Tihanyba. Ott egy mennyei 5 fogásos menüt kóstolhattunk végig Balaton-felvidéki borkülönlegességekkel, aztán visszafelé játszottunk pár ügyességi és gyorsasági játékot a SUP-okkal és végül visszaérkeztünk Siófokra. Megnéztek a naplementét a vitorlásról, igazán megvolt a maga hangulata az egésznek. Aztán elindultunk átvenni a szállásunkat.

Ez a nap eddigi is tökéletes volt, de ezután csak még jobban fokozódott az elégedettség, na meg persze a hangulat. Ha létezik tökéletes szállás, akkor ez az volt. Ezt is a csapatépítő programos cég biztosította, mert ha az eredeti tervet keresztül húzta volna az idő, itt lett volna megtartva a csapatépítő. A szobák klasszikusan gyönyörűek voltak és jól felszereltek, csodálatos panorámával az északi partra egytől-egyig. Természetesen volt lehetőség a vizes programok folytatására a wellness részlegen, volt ugyanis úszómedence, jacuzzi, szauna és gőzkabin is. Ezen kívül be lehetett jelentkezni különféle masszázsokra, manikűrre, pedikűrre de még szolárium is volt. Aki pedig kicsit aktívabb pihenésre vágyott, annak ott volt az edzőterem dugig kardio és erősítő gépekkel. Ha pedig meguntuk ezeket a lehetőségeket, ott volt még a közös tér, ahol persze volt bár, élő zene, billiárd, darts, sakk, néhány kártyajátékos asztal, volt kirakva pár társasjáték is és persze ott volt a bowling pálya. Természetesen a wellness után ádáz küzdelmeket vívtunk ez utóbbiban, a nagyon profik a végén már úgy alázták a többieket, beleértve engem is, hogy háttal gurították a golyót. Elég gonosz húzás volt, de azért szórakoztató. A vacsora és a reggeli is nagyon finom volt és bőséges, a kiszolgálás pedig olyan, amilyennek lennie kell.

Számomra ez volt az eddigi legjobb csapatépítő program ötlet, amit véghez is vittünk és ha létezik tökéletes szállás, akkor ez bizony az volt. Minden igényünket kielégítette kedvező áron és szuper helyszínen. Ha rajtam múlik, legközelebb is ide jövünk.