HP tintapatronnal a panziózás is kényelmesebb

Ki gondolta volna, hogy ha rendelkezésre áll a megfelelő nyomtató felszerelés, a panziózás is sokkal lazább, kellemesebb üzleti tevékenység? Megmondom őszintén, mikor belevetettem magam a panziózásba, és elkezdtem teljes munkaidőben a saját szállodám vezetésével foglalkozni, még nem gondoltam, hogy egyszer majd a nyomtatott termékeink fognak eszközül szolgálni a panzió népszerűsítéséhez.

Pedig nem árulok zsákbamacskát azzal, hogy nálunk tulajdonképpen ez történt. Mielőtt felcsaptam panziósnak, nagyon ügyeltem rá, hogy minden okosító könyvet elolvassak arról, hogyan kell saját vállalkozást vezetni. Üzleti főiskolát végeztem, így a szükséges alapok rendelkezésre álltak, mikor belevágtam a saját üzletem elindításába. Mégis, amit csak találtam, mindent elolvastam a témában. Gondos költségtervet készítettem, megterveztem, milyen anyagokra, eszközökre van szükségünk a szobák, az étterem, a mosdók, a plusz szolgáltatások működtetéséhez. Kiszámoltam, mekkora és milyen képesítésű emberi erőforrásra van szükségünk ahhoz, hogy ezeket a szolgáltatásokat működtetni lehessen. Megterveztem a céges autóflottát, átgondoltam, mi lehetne a legjövedelmezőbb megoldás az autóflotta fenntartására, működtetésére.

Miután ezzel meg voltam, belevetettem magam a webdesignba. Azt már akkor is tudtam, hogy a marketing szerves része kell, hogy legyen az üzleti modellnek – bár akkor még nem gondoltam volna, hogy a jó marketing a megfelelő nyomtató eszközöktől is függ. Pedig micsoda igazságot fedeztem fel nemrég! Egy ismerősöm tanácsára a digitális marketing mellett elkezdtem nyomtatott anyagokkal is foglalkozni. Legszívesebben szóróanyagok, flyerek készítésével foglalkozom, ehhez pedig a megfelelő nyomtató apparátot is sikerült beszereznem. Világéletemben HP eszközeim voltak, a laptopom is HP, az otthoni nyomtatónk is HP, mindig nagyon meg voltam elégedve ezzel a márkával. Ezért nem volt kérdés, hogy üzleti használatra is HP-ra fogunk beruházni.

Azt azonban nem gondoltam volna, mennyi minden függ a megfelelő tintapatrontól! Sok helyről próbáltam már rendelni, de a legmegfelelőbb HP tintapatront egy webáruházban találtam meg. Amikor először néztem fel a nyomtatoalkatresz.hu oldalra, elképedtem, milyen széles kínálattal rendelkeznek a legkülönfélébb eszközöket tekintve is. A következő meglepetés akkor ért, amikor a tintapatron szekció válogatását kezdtem szemügyre venni. Canon, Epson, HP, Lexmark és Philips márkákra specializálódott az oldal, ezen belül rengeteg fajta tintapatront lehet találni. Kíváncsiságból megnéztem a többi nyomtató márka tintapatron kínálatát is, és hát, nem tagadom, tátva maradt a szám a kínálat láttán. No, nézzük meg akkor, mi a helyzet a HP tintapatronok terén – ha láttatok már bőséges kínálatot, nos, akkor ez még a bőséges kínálat általános fogalmán is túltesz. Nem győztem lejjebb és lejjebb görgetni az oldalon, annyi féle, fajta HP tintapatronnal találtam szemben magam.

HP tintapatron

Gyakorlatilag minden típusra lehet találni fekete és színes patronokat, sőt nyomtatófejet is. Ráadásul a vásárláshoz nagyon kedvező akciókat is társítanak, ami szintén növeli a vásárlói elégedettséget és elköteleződést. Általában már két darab termék vásárlása esetén jár a kedvezményes ár, ráadásul a kiszállítás ingyenes! Ha valakinek az ár még így is problémát jelentene (azért valljuk be, a nyomtató alkatrészek és a nyomtatók karbantartása mindig költséges mulatság), akkor nagyon jó minőségű, utángyártott termékek is kaphatók, HP tintapatronból is. Én ugyan az eredeti termékekre esküszöm, de velünk is előfordult már, hogy egy hónapot nem úgy zártunk, ahogyan terveztük. Ilyenkor mindig jól jön, hogy tudom, a webshopban az utángyártott termékek is maximálisan megbízhatóak, így bátran veszek az utángyártott HP tintapatronból is. Ajánlom mindenkinek az oldalt, nézzetek körül ti is!