A panzióban szerettem bele a klímába

Idén kifejezetten jól sikerül a szokásos, ausztriai nyaralásunk. Pedig semmi újdonság, ugyanazon a helyen voltunk. Annak a hívei vagyunk a párommal: a jó dolgokat meg kell tartani, és ami bevált, azon ne változtass. Ez egyedül magára a szállásunkra nem állt, mint mondás. A panziókká alakított parasztház-sort ugyanis idén ugyanis felújították, így egy modernebb panzióra esett a választásunk. Olyanra, amit bírt a pénztárcánk. Viszont most, hogy hazajöttünk, újabb kiadásunk lesz: beleszerettem ugyanis a klímába a szálláshelyen.

Előtte még sosem éjszakáztam klímázott helyiségben. Nekünk, itthon sosem volt, nem is volt tervben, de másfél hétig olyan jól aludtam a klíma mellett, hogy máris hiányzik. Volt is egy jó lehetőség a közelben, amit egy barát javasolt: Klímaglobál Kft – Klíma és hőszivattyú értékesítés és telepítés profiktól! Amikor rájuk kerestem, azonnal ráakadtam a websitejukra, és fel is vettem velük a kapcsolatot.

Klíma és hőszivattyú értékesítés és telepítés profiktól!

Nekem a kedvesség és a gyors ügyintézés elsődleges. Ez a kettő eldönti, hogy akarok-e egy üzlettel bármit bonyolítani. Itt mindkettő hibátlan volt. Az, hogy legalább munkaidőben ne kelljen várnom, hogy mikor tudunk beszélni, és a “szolgáltató” elhivatottsága ki kell tűnjenek már az elején. Eddig – ahogy említettem -, minden rendben, így bizalmam megalapozott. Jönnek felmérni a helyszínt, majd akkor javasolnak típust, illetve megmondják, miként és hová érdemes beszereltetni még, ha nem csak a hálóba akarnánk.

Kérdeztem őket arról, hogy mégis milyen paramétereket vegyek figyelembe, amíg nekem is ezen jár az eszem. Készséggel segítettek már előzetesen is, de miután több időt eltöltöttem a sitejukon, rájöttem, hogy minden infót megtalálok ott is. Kicsit bele is szerettem a témakörbe, és emiatt van miért időznöm a blogjukon és a leírásaik között például… Ismeritek azt az érzés, amikor elromlik például a számítógépetek, vagy épp teljesen újat szeretnétek, de a legközelebbi szervíz- vagy kereskedő oldalán csak a semmit nem mondó alkatrész-felsorolás jön szembe. Semmiről sem tudom, hogy micsoda, és mit kéne néznem, ezért hiába is böngészném… Nos, a “klímásom” a legkevésbé sem így áll hozzá a dolgokhoz. Klíma és hőszivattyú értékesítés és telepítés, valóban profiktól – mondhatnám, ugyanis ők mindent úgy írnak le, hogy ne maradjanak kétségeim.

Nem is kell felvennetek velük előre a kapcsolatot, ha ti is szeretnétek valamikor klímát, már a weboldal leírása alapján is rájöhettek, hogy monoklímát, vagy multiklímát szeretnétek, illetve, hogy ezek mit jelentenek. És aztán leírnak minden pontosan (ha valóban részletekbe menően tájékozódnátok), hogy például a kivitelüket tekintve milyen klímák léteznek: oldalfali klíma, parapet, légcsatornázható, mennyezeti, és még sorolhatnám. Kiszállítanak mindenfelé, ne bajlódjatok azzal, hogy esetleg közelebbit keressetek, ha nektek is megtetszik a fentebb linkelt weboldal, valamint az ajánlataik. Klíma és hőszivattyú értékesítést és telepítést, valóban profiktól vegyetek igénybe. Én a Klímaglobált javaslom.