Sosem láttam még ilyen szép fürdőszoba szekrényt

Nyaralás a Bükkben

A férjemmel nemrég nyaralni voltunk a Bükkben, fantasztikus élmény volt. Nagyon ránk fért már! Jó háromnegyed évvel a hátunk mögött azt kell, hogy mondjam, nagyon fáradtak voltunk már. És nagyon vágytunk egy kis kényeztetésre. No, a Bükkben mindezt nagyon jó áron, de kiváló szolgáltatással megkaptuk! A kollégáim körében a sláger helyszínek nyaraláshoz a külföldi tengerpartok és egzotikus szigetvilágok. Néha már azt érzem, ha az ember nem külföldön költi el a vakációra szánt pénzét még ki is nézik a többiek, hogy biztosan nem telik rá. Pedig egyáltalán nem erről van szó, egyszerűen csak lokál patrióták vagyunk a férjemmel. Szeretünk itthon lenni. Szeretünk belföldön utazni és magyar vállalkozásoknál elkölteni a pénzünket. Ráadásul most is nagyon jól éreztük magunkat.

Álmaim fürdőszoba szekrénye

De azért az apartmanunk fürdőszobáján kicsit elállt a lélegzetem. Én még ilyen gyönyörű fürdőszoba szekrényt életemben nem láttam! Szögletes volt, nagyon sötétbarna színű, már-már fekete. Én egyáltalán nem szeretem a feketét, és a lakásban semmi szín alatt nem tudtam volna elképzelni, hogy fekete bútorunk legyen. De ez a szekrény a hamuszürke fürdőszoba csempével és kontrasztos, fehér szegélyeivel egyszerűen telitalálat volt! Ráadásul a szögletes formája ellenére egy jókora ovális tükör futott benne középen, nagyon jól nézett ki. Olyannyira megtetszett, hogy még ott helyben, a nyaraláson felcsaptam a laptopot, és elkezdtem keresgélni az interneten, találok-e valami hasonlót esetleg a mi fürdőszobánkba is.

Praktikus segítség a fürdőszoba átalakításához

Nos, magát a szekrényt nem találtam meg. De találtam cserébe egy olyan, kifejezetten fürdőszoba szekrényekkel foglalkozó oldalt, amely visszaigazolta azt a dizájnt, amivel a nyaraláskor a fürdőszobában találkoztam. Egyrészt, itt is láttam megemlítve a hamuszürkét, mint trendi fürdőszoba csempe színt. Sőt, még azzal is találkoztam az oldalon, hogy manapság már a feketét is egyre divatosabb használni a fürdőszobában! Ezt például sosem gondoltam volna korábban. Illetve ez az oldal s foglalkozik a külalakkal és a geometriával. Egyenesen bátorít arra, hogy merjünk kreatívak és kicsit elszálltak lenni. Nemhogy a geometriát és a színeket, de még az anyagokat is javasolja keverni!

Nem tudom, nekem korábban soha nem jutott volna eszembe, hogy ha mondjuk márványból van a mosdókagylóm, akkor olyan fürdőszoba szekrényt is választhatok, ami a fás elemeket nem márvánnyal vagy kővel, hanem például fémmel keveri. De azt kell hogy mondjam, mióta megláttam a majdnem fekete szekrényt a Bükkben, bármi vadulást el tudnék képzelni! A férjemet persze nehéz lesz meggyőzni. De ki tudja, talán ha megmutatom neki az oldalt és a leírást, amit ott találtam, talán ő is szívesebben nyitna valami újítóbb elrendezés felé. Legalábbis ami a fürdőszobát és a fürdőszoba szekrényt illeti.