Ki mondta, hogy nyaralás alatt nem lehet cipőt rendelni?

Mostanában sok volt a munka, így alig vártam, hogy végre szabadságra menjek és kipihenjem magam. Most, hogy már újból lehet látogatni a szálláshelyeket, foglaltunk is szobákat egy Balaton környéki panzióban. Ugyan csak egy hétvégére vonultunk el a szorgos hétköznapok elől, minden percét igyekeztem kihasználni. Egy hétvégére viszonylag kevés ruhát vittem magammal, illetve a kedvenc szandálomat. Sajnos szegény már elég megviselt, nagyon sokat hordtam, mert az egyik kedvencem volt mindig is. Anyukámmal meg is állapítottuk a pihenés alatt, hogy érdemes lenne beruháznom egy újra.

“CipoMarket.hu-n vásároltam én is. Ismerik?”

Ezt a beszélgetést meghallotta egy szintén a panzióban vendégeskedő hölgy is, aki szeretett volna segíteni. Az ő javaslatára még aznap este, mikor visszamentünk a szobákba, felkerestük a CipoMarket.hu oldalt.

Örömmel láttam, hogy elég sok termékkel rendelkeznek, és akadt köztük olyan is, amelyik éppen akciós is volt. Elsősorban a cipők között válogattam, de ahogy láttam árulnak pénztárcákat, öveket, táskákat is. Ezt az információt eltettem későbbre, hátha szükségem lesz ezek közül valamire. A lábbelik között nézelődve, szerencsére találtam nekem tetsző női szandált a leértékelt áruk között, így sikerült egy kisebb összeget megspórolnom. A méretet is könnyen meg tudtuk határozni, hiszen a CipoMarket.hu rendelkezik egy igazán részletes mérettáblázattal. Igazán tetszett, hogy márkák szerinti beosztás is van, így sokkal pontosabban meg tudjuk határozni, hogy milyen méretet érdemes rendelni.

Nyaralás alatt megvettem, hazaérve felvettem

Mivel az utolsó napunkat töltöttük a panzióban, ezért a szállítást már házhoz kértem. Hétvégét követően meg is érkezett a csomagom, melyet a GLS futárszolgálat szállított. Szerintem a szállítási díj is igazán kedvező, tekintve, hogy sokkalta nagyobb összeget tudtam spórolni az akció révén. Alig vártam, hogy felpróbálhassam. Kíváncsi voltam passzol-e, illetve pontosan olyan-e, mint a képeken volt. Nem kellett csalódnom. A méret is tökéletesen passzolt, illetve ugyanúgy festett élőben is, mint a képeken. Egy dolgot nem adtak át a képek, ez pedig a minőség. Örömmel konstatáltam, hogy amiatt sem kellett csalódnom. Nemcsak megérte az árát, hanem remélhetőleg meg is fogja szolgálni.

Ugyan a régi szandálomtól sajnos így meg kellett válnom, de legalább ennyire szeretni fogom az újat, és ha már annyit kibír az új, mint a korábbi, akkor már megérte a beruházás.

A https://cipomarket.hu/ online áruház linkjét pedig elmentettem a könyvjelzők közé, mert valószínűleg fogok még tőlük rendelni a jövőben is.