Lassan már profi leszek az autó izzó cserében és az olajcserében is

A hotelekben nem csak annyi a feladatunk, hogy szépen mosolygunk a vendégekre, eligazítjuk őket és megetetjük őket. A hotelekben minden nap történik valami izgalmas, minden nap van valami feladat, amit meg kell oldani.

Nem telik el úgy nap, hogy minden a terveink szerint alakult volna. a hotelekben dolgozó munkatársaknak nagyon jó problémamegoldó képességekkel kell rendelkezniük. A vendég kérése szent , és ha neki az éjszaka közepén van szüksége egy vasalóra, akkor az éjszaka közepén kell vasalót adni neki, és ha az éjszaka közepén állít be azzal a kéréssel, hogy kiégett az autó izzó, akkor az éjszaka közepén kell megoldást keresni rá.

autó izzó
autó izzó

Persze ezek között van szinte megoldhatatlan. Már annyi alkalommal jöttek olyan kéréssel, hogy van-e fékolajunk vagy autó izzó, hogy meg sem lep, mikor időről időre újra ilyen kéréseket kapok.

A hoteles pályafutásom alatt megtanultam, hogy nem mindegy, milyen izzót teszünk egy autóba, nem csak a watt lehet különböző, de van H1-es H4-es és H7-es is. Az autó izzó mérete az autó típusától függ.

Ezt akkor tanultam meg, mikor az olajwebshop.hu oldalon kellett izzót rendelnem, mert az egyik vendégnek kiégett a lámpája és nem volt nála pót autó izzó.

Mivel a környéken nincsen autós bolt, ezért kénytelen voltam az internetről rendelni. Az olajwebshop.hu bizonyult a legjobb választásnak, náluk volt a legalacsonyabb a szállítási idő. Akkor rendeltem innen először, és azt sem tudtam , hogy többféle izzó létezik, ezért végül rendeltem egy darabot az összesből, hogy majd a vendég megmondja, melyik kell neki.

Az olajwebshop.hu hamar ki is szállította, így mikor meglett az izzó, a vendégnek segítettem beszerelni.

Azóta már rengeteg autó izzó fordult meg a kezeim között, mert sok vendégnek volt rá szüksége. Lassan igazi szerelő leszek, már olajat is tudok önteni az autókba.

Ha bármilyen ilyesmi gond áll elő és egy vendégnek segítségre van szüksége, az olajwebshop.hu oldalról rendelünk, mert itt elég olcsók termékek, rendszeresen vannak akciók és igazából mindent megtaláltunk eddig náluk, amire szükségünk volt. A szállítás sem tart sokáig, így mire a vendég elmenne, mát biztosan meg is van, amire szüksége van. Lassan már igazi törzsvásárlójuk leszek.