Mindig ugyanonnan rendelem motoromra a gumit

Panziót vezetni nem könnyű, ezt az elmúlt időszakban testközelből, személyesen is megtapasztalhattam az elmúlt időszakban, hiszen egy szuper helyen lehettem recepciós – viszont a jó munkám miatt szépen lassan, de annál biztosabban meneteltem felfele a ranglétrán, egészen a tulajdonos jobb kezévé váltam; persze évek kitartó munkájával. Persze a pozícióimmal arányosan a fizetésem is nőttön nőtt, viszont ezt nem herdáltam el; szépen lassan gyűjtögettem arra, amit évek óta meg akartam valósítani – egy motorra. Nem mondom, hogy nem volt nehéz nem rögtön elszórni a magasabb fizetést, de célorientált lévén kitartottam és végül sikerült! Megvehettem álmaim kétkerekűjét, bár hozzáteszem, felgyorsította az ügyet az év végi bónuszom is, amiben közrejátszott a főnökömmel való jó kapcsolatom is. Másodkézből vásárolt, de ettől függetlenül nagyon jól karban tartott motorról volt szó, így egyedül a gumikat kellett rajta kicserélni – ez okozott némi fejtörést.

Viszont a főnököm is nagy motorkedvelő volt, így azt javasolta, hogy hogyha jó áron szeretnék vásárolni, akkor ebben az ügyben a motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik – MotorTire lesz számomra a megfelelő választás. Elmondta, hogy nagyon jók a szállítási szolgáltatásaik is és házhozszállítással is kint vannak a megrendelt csomagok maximum 2 munkanapon belül, viszont tőlünk épp nem messze személyes átvételre is lehetőség van ingyen, amit igazából érdemes lehet kihasználni – főleg azért, mert ha előre egyeztek időpontot, a szintén az üzlettől nem messze lévő szervizükben még a cserét is elvégzik! Hogy valóban megadja a rendeléshez a kedvet, elmondta azt is, hogy a termékekre egy egész év garanciát adnak, de maga a munka is garanciás: erre 6 hónap jár, ami szerintem nagyon jónak számít.

Hogy biztosan ne érje csalódás a megrendelőt, a webshopot is folyamatosan naprakészen tartják: minden terméknél fel van tüntetve a készlet állapota, ahogyan az is, hogyha jelenleg nem rendelkeznek raktárkészlettel a bizonyos áruból, de napokon belül megérkezik rendelés esetén. Arra is felhívják a figyelmet, hogy amennyiben valamilyen oknál fogva a szállítási vagy beszerzési idő a szokásosnál sokkal nagyobbra nőne, akkor egyénileg felkeresik a megrendelőt is egyeztetési célból – ez abszolút szimpatikus volt, hiszen sajnos már más áruházaknál nem egyszer jártam úgy, hogy szinte időtlen időkig vártam a csomagomra, sajnos alkalmanként hiába… mert egyszer csak törölték a megrendelésemet és inkább szó nélkül visszaküldték a pénzem, csak hogy ne kelljen velem foglalkozni. Amennyiben pedig valaki szeretne, annak használt gumi vásárlására is lehetősége van, hogyha a motorgumi akciónál: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik – MotorTire áruházát választja, így a termékek tényleg széles skáláján nézelődhet.

Persze rögvest körülnéztem magam is, hogy lássam, van -e az a fajta motorgumi az áruházban, ami nekem kellett – és volt! Így hát nem is haboztam, rögtön meg is rendeltem, hogy minél hamarabb új gumik lehessenek a motoromon és mihamarabb biztonsággal szelhessem vele az utakat. Nem is kellett rá sokat várnom, nagyon hamar mehettem értük és mivel a szervizbe is nagyon gyorsan kaptam időpontot, minden teljesen gördülékenyen és zökkenőmentesen ment. A rendelés menete nagyon egyszerű volt, mindenről megfelelően kaptam értesítést és szuper volt a kommunikáció is: azóta nem véletlenül rendeltem tőlük más termékeket is családom számára, de mindenkinek a MotorTire áruházat ajánlom, hiszen tényleg egy kivételesen jó webáruház. A jövőben én magam is kizárólag tőlük tervezek rendelni bármit, ami motorgumi!

Motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik - MotorTire